OM BODY BUDDY

 

Hvem er jeg?

 

Jeg hedder Cassandra Marian Larsen, er bosat i Faaborg på Fyn, har 3 børn og 5 børnebørn, og har et fantastisk vidunderligt liv, som jeg i den grad sætter pris på.

Jeg føler mig privilegeret over, at jeg arbejder med det, der for mig giver mening, nemlig arbejdet som Body SDS kropsterapeut samt afholdelse af workshops og kurser i samarbejde med Speciallæge i Almen medicin Pernille Knudtzon, hvor indholdet handler om hvilken betydning kost, krop og psyke, har for vores velbefindende.

Grunden til at jeg har det arbejde jeg har, er den at jeg selv har erfaret hvor stor betydning Body SDS behandlingerne har på krop og psyke, og hvis man så oveni kombinerer det med sund mad, så SKER der virkelig noget godt i vores krop, vi bevæger os hen imod balance.

Så det jeg ønsker at give videre via behandlinger og kurser, er at hjælpe folk til at give slip på gamle uhensigtsmæssige mønstrer og samtidig øge folks årvågenhed over hvor de er i deres liv, og hvad kan de selv kan gøre herefter, for at få balance i krop og sjæl og leve det liv der for den enkelte er optimalt.

I 2011 tog mit liv en alvorlig drejning, da min mand døde ved meget tragiske omstændigheder. Min vej ud af den sorg og det chok det gav, har været lang og hård, og samtidig en gave i at være opmærksom på, at mærke mine egne inderst behov og kerne, og forsøge at leve ud fra det. I dag er det min overbevisning, at hvis vi mærker efter i os selv og følger det vi mærker, så bevæger vi os stille og roligt derhen, hvor vi har det liv vi gerne vil have. Og det er hele essensen i det jeg godt vil give videre til klienter og kursister.

Jeg har selv fået Body SDS behandlinger siden 1990 af Bengt, som er en af grundlæggerne af Body SDS.

Jeg har interesseret mig for og praktiseret basisk madlavning siden 1992.

Jeg har lavet guidede meditationer/rejser, som er en sammensætning af meditation og shamanistiske rejser siden 1995.

Se mere om mine uddannelser