KURSER

Invester i din Sundhed

Tre forskellige retreats

Se videoen og få en smagsprøve på, hvad der venter dig i det spanske.
Hyg dig i solen. Næring for krop, sind og sjæl.

 

 

 

Klik på link herunder og se vores kurser

REJSEN TIL DIT INDRE – UDRENSNING PÅ FLERE PLANER

Her er kurset, der lærer dig at komme bag om smerten, problemet, sygdommen og uønskede/dårlige vaner, du ønsker ændret. Uanset hvor raske eller syge vi føler os, kan et grundigt eftersyn og hovedrengøring/udrensning anbefales. Vi sender glædeligt bilen til forebyggende service – hvorfor ikke os selv?
 • Er du træt og mangler energi?
 • Har du smerter eller andre onder?
 • Tvivler du på om du er god nok?
 • Om du gør det, der er bedst for dig?
 • Om du kunne leve på en anden måde?
 • Mister du af og til modet og selvtilliden?
 • Tænker du på om der findes et bedre liv?
 • Om der helt grundlæggende trænger til at blive ryddet om og smidt ud for at give plads til noget nyt?
 • Om tiden er kommet til at gøre det, du længe har vidst, du skulle gøre, men som du bare ikke har fået gjort?

Vi tilbyder et intensivt udrensnings- og indfølingskursus, hvor deltagerne gennemgår en udrensning både fysisk og psykisk med guidede meditationer. Formålet er at rense ud på et cellulært plan og forøge og forbedre deltagerens evne til at komme bag om smerten, ”ondet”, sygdommen, uvanen og være i kontakt med sin egen krop og de indre organer, lytte til den, og finde ind til sin egen essens.

Fokus er på syre-basebalancen i kroppen, vi holder øje med Dit Levende Blod i forløbet. Der gives Body SDS træning og behandlinger for at afbalancere kroppen og sætte skub i udrensningen og opbygningen. Vi bevæger os som den enkelte nu kan og vejledes til et nøk mere.

Udrensningen understøttes af udvalgte vitaminer, mineraler, urter, homøopati. De guidede meditationer giver mulighed for at (gen)–opdage fysiske og følelsesmæssige ubalancer, bearbejde dem, opleve hvad, det drejer sig om, for at transformere dem til hensigtsmæssige livgivende kvaliteter.

Hele grundtanken med kurset er, at vi tager udgangspunkt i liv og den livsstil, vi lever lige her og nu. Vi bruger alt det, vi har med i bagagen som ressourcer. Alt næsten lige meget hvad, vi indtil videre har oplevet, kan bruges konstruktivt i vores fremtid.

Vi vil gerne give mod og inspiration til, at deltagerne tager sin iboende kraft til sig og tager det første skridt i at forandre noget i deres liv og gør nye ting.

Kurset ledes af Pernille Knudtzon, speciallæge i almen medicin og Cassandra Marian Larsen, Body SDS kropsterapeut, meditationsguide og clairvoyant. Ved at kombinere Pernille’s og Marian’s evner, har vi en unik tilgang til ubalancer i kroppen og en unik måde til at (gen)skabe sunde balancer.

Rejsen til dit indre – udrensning på flere planer er af 7 dages varighed med max 10 deltagere. Der er velsmagende og udrensende måltider – i videst omfang økologisk – på menuen. Du lærer at tilberede lette basedannende smoothies, juicer og supper.

Grib denne enestående chance for at sætte fokus på din sundhed og finde din indre kraft. Kurset foregår i natuskønne omgivelser på den gamle restaurerede mølle i Mijas.

NÆSTE KURSER

Del 1.
26-5-2018 til 2-6-2018

20-10-2018 til 27-10-2018

Del 2 er for kursister der har deltaget på Del 1

Pris KR. 15.000

Der er plads til 8 – 10 deltagere.

Et fantastisk samarbejde mellem

Pernille Knudtzon
Vitafakta Health Clinich

vitafakta@vitafakta.es

tlf.: +34 678 253 510

Cassandra Marian Larsen
Body-Buddy

info@body-buddy.dk

tlf.: +45 3049 9392

INTENSIVT JUICE RETREAT I ANDALUSIEN

7 dages udrensende drømmerejse

Molino Amici

I det skønne Andalusien i det sydlige Spanien, lige udenfor den lille pittoreske bjergby Mijas, har vi fundet en oase af ophøjet ro og skønhed: Molino Amici, er en renoveret gammel vandmølle, der ligger med udsigt over bjergene og Middelhavet. Her er talrige hyggelige hjørner, hvor der er plads til fordybelse og afslappelse.
Her har du mulighed for at dykke ned i dig selv, slappe af ved poolen, eller på en af de mange små terrasser.
Egen omsorg og til til dig selv er oplagt på dette skønne sted.

Molino Amici ligger i udkanten af Mijas, 20 min kørsel fra Malaga lufthavn. Her er rige muligheder for naturoplevelser af høj karat.
Tag fx en vandretur i den smukke natur. Molino Amici danner
rammen om juice retreatet for dig, der vil udrense på flere planer, både fysisk og psykisk.

Du kommer ned i gear, renser ud og vender hjem med fornyet vitalitet, velvære, energi og en sundere og stærkere krop.

Rejsen indeholder:

 • 7 overnatninger i skønne omgivelser, på den gamle restaurerede mølle Molino Amici nær Mijas. Stedet i sig selv giver et boost af overskud og energi.
 • Fuld forplejning med den lækreste fortrinsvis økologiske basedannende mad samt de lækreste, friskpressede grøntsagsjuicer, der renser din krop og giver den en velfortjent pause. Du får de bedste optagelige næringsstoffer, vitaminer, mineraler, og antioxidanter. Du vil opleve, at din krop bliver lettere og slankere, din hud renere og dine øjne klarere og mere strålende.
 • Check af dit levende blod først og sidst på rejsen, så du med egne øjne kan se din indre sundheds tilstand og se resultatet af en uges detox.
 • Lægelige foredrag om kroppen, kosten, tarmsystemet, syrebase balancen, stress og hormoner, hvordan vi kommer af med affaldsstoffer mm. Du får praktisk viden om din sundhed og hvordan du selv kan optimere den fremadrettet.
 • Kontrol af din PH værdi, så du følger syre-base balancen i din krop
 • Morgen meditationer og vejrtræknings øvelser
 • Guidede meditationer, der hjælper dig til at få kontakt til dit indre landskab. Meditationerne giver dig mulighed for at komme ind og mærke dig selv og komme ned i kroppen
 • Body SDS grundtræning hver dag, der understøtter og sætter skub i din udrensning både fysisk og psykisk. Din krop får mulighed for at slippe spændinger og uhensigtsmæssige mønstre og resultatet er en afspændt krop i naturlig balance
 • 1 Body SDS kropsbehandling, der sætter endnu mere skub i udrensningen og korrigerer, justerer og retter op på din krop, og hjælper den tilbage til sin naturlige balance
 • Meridian massage, der afstresser og balancerer krop og sind.
 • Udflugt til Mijas

NÆSTE KURSUS

7-4-2018 til 14-4-2018

3-6-2018 til 10-6-2018

28-10-2018 til 4-11-2018

Der er plads til 12 deltagere, som indlogeres på dobbeltværelser. Få enkeltværelser til rådighed.

Pris KR. 12.000 eksl. evt. flyrejse, men vi er gerne behjælpelige med flyinformationer.

Hør nærmere +34-678253510/+45-30499392 eller læs mere på www.vitafakta.es 

Velkommen til en udrensende drømmerejse !

Intensivt Juice retreat i Andalusien – et samarbejde mellem

Pernille Knudtzon
Vitafakta Health Clinich

vitafakta@vitafakta.es

tlf.: +34 678 253 510

Cassandra Marian Larsen
Body-Buddy

info@body-buddy.dk

tlf.: +45 30 49 9392

UDTALELSER

FRA

KURSISTER

PÅ KURSERNE

Jeg havde en blodprop i hjertet for 14 år siden og fik efterfølgende indsat 5 stent. Har siden fået medicin, men stoppede for 1 år siden og fik målt mit kolesterol til 6,3. Efter Intensivt Juice Retreat fik jeg kontrolleret mit kolesteroltal, som nu viste 5,1. Fantastisk efter bare 1 uges kostændring. Nu er jeg ikke mere i tvivl. Jeg skal ikke have medicin mere, men fortsætte den gode livsstil. Jens

Det bedste ved kurset var, at opleve hvor hurtigt jeg var i modtage mode og tog fra på alle niveauer/dimensioner. Kroppen reagerede og det virker stadigvæk. Den bevidsthed er langvarig og fantastisk. Og så synes jeg stedet har noget ret magisk over sig. Den ro og det ”rum” der er i og omkring møllen er en super stimulans man ikke bare lige kan finde på andre mere ”prof” konference steder.

Så er det også det bedste at I tre leverer som I gør – det er top passioneret og kommer indefra Jer alle tre ikke kun med det i teknisk kan og er gode til, men med en personlig deltagelse, hjertet er med og I giver MEGA meget fra Jer selv. Det gælder bestemt Jer alle tre og det mærker man. TAK for det

Nikolaj Knudtzon.

Jeg var deltager med Vitafakta Klinik og Body-Buddy på rejsen til Intensivt Juice Retreat i syd Spanien fra d. 25.3 – d. 1.4.17.

At rejse med Pernille og Cassandra er som at være i trygge hænder 24/7. Alle deltager bliver set og hørt i det omfang den enkelte deltager ønsker og selv åbner op og giver udtryk for.

I en uge er vi sammen på et intensivt “grønt” kursus i de smukkeste omgivelse. Maden morgen, middag og aften består hele ugen af de velsmagende og nærende smoothies, juicer, supper, grøntsagstærte, samt dessert kreationer kreeret af vores dejlige madmor Maria. Ingen kan trylle med grøntsager i et køkken som hende!

Jeg elsker Pernilles viden og hendes letforståelig måde at formidle, ofte på en herlig humoristisk måde om “De syv step til et sundere liv”, kroppens organer, vigtigheden af pH balancen, af gode olier, det “levende” vand og det sunde salt.

Dagligt guider Cassandra os til en rejse i vores indre med meditationer. Og med dagligt Body SDS træning får hun vækket liv i hele vores krop, helt ud til det yderste af tæerne. Energien strømmer i hele kroppen og på blot en uge mærker jeg tydeligt forskel fra dag et!

Dette er anden gang at jeg indenfor kort periode har prioriteret, at deltage på en af Pernille og Cassandras rejser. Og med deres undervisning og læring har jeg oplevet meget smukkere og bedre kontakt til min krop, mit indre, tabt 17 body-age år og bedst af alt, ser jeg tydeligt forbedret resultat på min blodcelle prøve siden første gang jeg deltog.

At rejse en uge med Pernille og Cassandra ville jeg ønske alle mennesker ville unde sig selv. Jeg kommer ihvertfald tilbage igen! Ren kærlighed for krop og sjæl. Mine celler danser af ren glæde. Tak!

Kirsten Lenander.

Anbefaling

Vi har begge to fået mange ting med hjem, som vi kan bruge i vores hverdag og kan klart anbefale et ophold hvis man vil gøre noget for sit helbred. Selvom man ikke før har prøvet den alternative verden, kan man sagtens få gode resultater.

Dorthe og Jens

Waou! – en uges Juice Retreat var en helt fantastisk og inspirerende oplevelse.

Den daglige teoretiske nye viden om krop og sundhed, udøves samtidig i praksis på egen krop gennem en hel uge, hvilket giver en langt større forståelse og effekt.

Pernille er en lærer ”who walks the talk”, som øser ud af sin viden og erfaring på en begejstret og motiverende måde, som river kursisterne med på en skøn rejse mod en bedre og vedvarende sundhed.

Jeg kan varmt anbefale at deltage og vil helt sikkert selv komme igen.

Ann Sommer

En uge med Vitafakta og Pernille Knudtzon i Malaga er den bedste gave du kan give dig selv!

Jeg har fået genoprettet min basebalance, efter en lang periode med masser af syredannende mad og drikke. Det kan man gøre mange steder, men det der adskiller denne tur fra de mange andre jeg har været på er, ikke kun den skønne mad, som der er masser af og som samtidigt er basedannende, men den meget interessante daglige undervisning om vores organer og madens indvirkning på vores krops funktioner.

Jeg er kommet hjem med en masse viden og inspiration, der gør det meget nemmere at fastholde og integrere en basisk livstil det meste af tiden.

Designer Henriette Steffensen

VOR BESKRIVELSE AF KURSET.

Vi – et ægtepar på 69 år fra Aalborg –  var begejstrede, og det er vi fortsat her nogle uger efter afslutningen på kurset.

Det vi inden kurset håbede på ville ske er sket. I al sin enkelthed men også storhed er vi blevet sundere, har tabt os og dertil fået en anden livsstil med fokus på en sundere kost.

Og det siger sig selv, at ovennævnte ikke bare kommer af sig selv. Værktøjet er et sammenhængende kursusforløb med et stærkt fagligt indhold og ikke mindst kompetente og engagerede undervisere, terapeuter og læge.

Det stærke ved kurset var og er også, at der sker noget positiv i kroppen i løbet af ugen. Det virker med det samme og bliver ved med at virke.

Som allerede anført er vi fortsat begejstrede, og ikke nok med det, er vi også overbeviste om, at vi her har fået en nøgle mere til en alderdom præget af sundhed, aktivitet og optimisme.

Vi er derfor så tilfredse med, at vi har været på dette kursus, som helt sikkert for evigt vil give os en sundere livsstil – meget større og bedre bliver det vel ikke.

Kærlig hilsen Jonna og Hans Henrik

For mig var det en hurtig beslutning og så afsted. Det lød lovende… Og det var det sandelig.

Alt, lige fra det mest fantastiske beliggende sted med helende luft, ro og kilder med levende vand, pH 7. Sådan.

Til den vidunderlige mad og juicer og grønne safter, supper, mandelmælk og de kostbareste olier og de bedste økologiske grøntsager ect. Kun det bedste er godt nok Tak for Maria der tryllede i køkkenet hver dag.

Sådan var hele ugen. Der blev passet godt på os og fulgt i mindste detalje.
En kæmpe udvikling fra vi kom til vi tog afsked, både udenpå og ikke mindst inden.
Læge Pernille Knudtzon kiggede i vort levende blod den 1. Dag og igen den sidste dag. Meget spændende som blodcellerne ændre sig med den rette kost.
Jeg var spændt om jeg ville komme til at mærke sult, men det gjorde jeg aldrig.
Med avokado smoothies flere gange om dagen og masser af olie shots og grønne shots. Lækre sager.
Frygtede faktisk jeg ville tage på i vægt, for jeg spiste meget.
Men nej 4 kg røg af. Herligt.
Jeg var også meget tilfreds med den daglige Bodýs SDS, træning
forestået af skønne Cassandra Marian Larsen, – sjovt som kan komme til at holde af denne træning, – men den har en afgiftende effekt. og for ikke at glemme den dybdegående Body sds behandling.
Det har været fuldstændigt fantastiske at være i hænderne hos jer kærlige passionerede mennesker, hvor I byder på jeres viden og kunnen.
Af hjertet tak for det.

Kærlig hilsen Jette

Jeg fik rigtig meget ud af den uge på flere planer. Det bedste er den lethed jeg har i kroppen og som jeg også sagde dernede, så handler det ikke om de 2 kilo jeg tabte i den uge, det er en helt anden form for lethed. Lone M.

Hej Pernille og Cassandra

 

Det var en meget hyggelig og meget lærerig oplevelse – vi fik virkelig lov til at se ind i det indre af vores organisme – eksperimenterne med kosten og PH-værdien var overraskende positive – jeg kan roligt sige, at det har ændret min kost for livet, væk er smerterne og kroppen er lettere.

I fortjener virkelig succes med jeres projek

Peter Eilskov Svarrer